Om

Regnskabskilden blev etableret i 2020. Navnet kommer ud fra passionen om at skabe et regnskab gennem de bogføringer, afstemninger og aktiviteter der er for en virksomhed, altså selve kilden til regnskabet. Navnet indikerer dermed den samlede ydelse, Regnskabskilden tilbyder, for at give dig et fuldendt regnskab.

Regnskabskildens vision er at gøre det enkelt at være erhvervsdrivende, uden at skulle tænke på bogføringen bag regnskabet. Det er vigtigt. at du kan koncentrere dig om netop det, der driver dig, for at din virksomhed kan blomstre.

Regnskabskilden opererer online og stræber efter at bilag skal lægge elektronisk. Fleksibilitet og deadlines spiller en vigtig rolle og derfor udføres regnskabet primært fra Regnskabskildens kontor.

Mit navn er Ida Hyldahl Danekilde. Jeg har en akademisk uddannelse i økonomi og ressourcestyring og har beskæftiget mig med bogholderi og regnskab i flere år. Jeg har arbejdet i flere forskellige brancher, både som medarbejder og som konsulent, samt samarbejder med godkendte revisorer. Jeg har en stor interesse i optimering og i at hjælpe virksomheder med at minimere omkostninger, samt hjælpe med at opnå en bedre likviditet. For mig er god kommunikation og gensidig respekt, hvad der driver et godt samarbejde.